Великомежиріцька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації

Дата: 16.09.2021 10:43
Кількість переглядів: 1390

З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, відповідно до статті 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України № 555 від 25 травня 2011 року Великомежиріцька сільська рада повідомляє про початок процедури громадських слухань та обговорення проекту містобудівної документації:

«Детальний план території земельної ділянки площею 0,6629 га (кадастровий номер 5623086900:03:001:0017) за адресою: Рівненська область, село Бранів, вул. Корецька, для будівництва і обслуговування будівель торгівлі»

Мета розроблення: визначення планувальної структури і функціонального призначення території, просторової композиції і параметрів забудови; визначення містобудівних умов та обмежень.

Підстава для розроблення рішення Великомежиріцької сільської ради  від 08.06.2021 року № 335 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в с. Бранів вул. Корецька».

Замовник: Великомежиріцька сільська рада. Розробник: ФОП Семенюк Р.В.

З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні Великомежиріцької сільської ради: понеділок – п’ятниця з 9.00 до 17.00 год. та на офіційному веб-сайті Великомежиріцької сільської ради.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються до 16 жовтня 2021 року за адресою: 34725, Рівненська обл., Рівненський район, с. Великі Межиричі, вул. 1 травня, б. 1, адмін. приміщення сільської ради.

Відповідно до ч.6, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання містобудівної документації – детального плану території будуть проводитися 19 жовтня 2021 року о 15.00 год. в адмін. приміщенні за адресою: с. Світанок, вул. Шкільна, 56.

 

ПРОЕКТНИЙ ПЛАН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь