Великомежиріцька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ

Дата: 25.01.2022 12:21
Кількість переглядів: 423

Платники податків можуть  отримати в  Корецькій ДПІ роз’яснення та практичну допомогу щодо реєстрації  реєстраторів розрахункових операцій та програмних РРО. Така допомога надається в   Центрі обслуговування платників  ДПІ.

Також, суб’єкти господарювання можуть отримати інформацію та практичну допомогу щодо впровадження РРО/ПРРО, роз’яснення податкового законодавства в ході семінарів (тренінгів, вебінарів), анонси проведення яких розміщуються  на субсайті ГУ ДПС у Рівненській області (https://rv.tax.gov.ua/) та сторінці у соцмережі Фейсбук (https://www.facebook.com/tax.rivne).

Нагадуємо, що з початку року ФОП – платники єдиного податку 2, 3 та 4 груп, незалежно від виду діяльності та обсягу доходу, зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО при здійсненні розрахункових операцій. Крім того, ФОП – платники єдиного податку, що здійснюють продаж технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, а також лікарських засобів та виробів медичного призначення, ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, а також платники єдиного податку, які зареєстровані платниками ПДВ, зобов’язані вести облік товарних запасів.

На  офіційному вебпорталі ДПС України функціонує банер «Програмні РРО» (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/), у якому можна ознайомитися із нормативно-правовими актами, презентаційними матеріалами, відеоуроками та завантажити безкоштовне програмне забезпечення для ПРРО.

 

          Одноразове добровільне декларування

          Корецька  ДПІ ГУ ДПС у Рівненській області  нагадує, що в Україні триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування, під час якої громадяни мають можливість задекларувати активи, з яких раніше не були сплачені податки, та почати свою податкову історію з «чистого аркуша».

Декларацію можна подати у будь-який зручний час через Електронний кабінет платника податків. Зі всією інформацію щодо одноразового добровільного декларування можна ознайомитися у банері «Одноразове добровільне декларування» на вебпорталі Державної податкової служби України за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya. та у  ЦОП Корецької  ДПІ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь