Великомежиріцька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День працівників освіти у Великомежиріцькій громаді

Дата: 30.09.2022 12:53
Кількість переглядів: 735

Фото без опису

Напередодні Дня працівників освіти, який святкуватимуть 2 жовтня, у селі Великі Межирічі привітали педагогів з Днем працівників освіти.

Так, у сесійній залі зібралися представники влади, а також винуватці свята — педагоги. На початку присутні, схиливши голови, хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників України.

Фото без опису

На адресу вчителів лунало багато теплих слів привітань. Освітян громади привітали сільська голова Оксана Слободенюк, начальниця відділу соціально-культурної сфери Марія Михальська.

Не обійшлося й без нагородження. За сумлінну працю, творчий підхід у справі, навчання і виховання дітей, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків та з нагоди Дня вчителя нагородили грамотами Великомежиріцької сільської ради заступницю директора з навчально-виховної роботи Іванівської гімназії Світлану Фесюк, вчительку початкових класів Стовпинської гімназії Ганну Синюк, вчительку початкових класів Самострілівської гімназії Оксану Котюк, учительку української мови та літератури Великомежиріцького ліцею, Заслуженого учителя України Тетяну Боровець, учителя історії Великомежиріцького ліцею Володимира Ільїна, учительку інформатики і математики Великомежиріцького ліцею Іванну Ярмолюк, учительку історії Щекичинської гімназії Галину Довмат, вчительку початкових класів Малосовпівської гімназії Наталію Шевчук.

Також подяки сільської ради з нагоди професійного свята вручили педагогічному колекиву опорного закладу «Великомежиріцькій ліцей» та педагогічному колективу ЗЗСО «Світанівська гімназія».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь