Великомежиріцька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Великомежиріцькій громаді збирають в’язані шкарпетки для захисників

Дата: 28.10.2022 14:36
Кількість переглядів: 869

Фото без опису

Рівненський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді розпочинає благодійний марафон «Шкарпетки для перемоги».

Благодійний марафон покликаний зібрати 1 000 пар в’язаних (плетених) шкарпеток для потреб військовослужбовців 104 та 14 бригад ЗСУ та інших підрозділів Сил оборони України.

До участі в благодійній акції запрошують усіх охочих, а особливо учнівські колективи, вихованців гуртків закладів загальної середньої, позашкільної освіти та членів дитячих, молодіжних громадських організацій та інші.

Рівненський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді проводить благодійний марафон «Шкарпетки для перемоги» з метою активізації національно-патріотичного виховання дітей та молоді, формуванню в них активної життєвої позиції, причетності до історії та сьогодення України й участі у суспільному житті країни й нашої спільної перемоги.

Жителів Великомежиріцької громади теплі шкарпетки просимо приносити до відділу соціально-культурної сфери Великомежиріцької сільської територіальної громади до 1 грудня.

Будемо щиро вдячні кожному, хто підтримає таку чудову ідею та допоможе зігріти наших захисників та захисниць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь